Despre mine

Topoe Catalin, sunt student la Facultatea de Teologie Ortodoxa si la Facultatea de Medicina din Craiova, vicepresedinte ASCOR Craiova din ianuarie 2008 si pana in clipa cand voi abdica, cinefil convins (impartasesc aproape pe deplin parerea lui Andrei Tarkovsky despre arta cinematografica), imi plac enorm de mult rolele si ciclismul, fotografiez cu placere, imi place sa citesc Arghezi. Si cel mai mult imi place sa conduc masini. Nu sunt pasionat insa de nimic din cele enumerate mai sus.

Sunt iubit de persoane cum nu se poate mai deosebite si crescut la tara, unde se nasc, printre lanuri de grau si intinderi nesfarsite de iarba verde, cele mai frumoase si puternice chemari ale sufletului catre linistea cerului.

 

M-am dezbracat de functia de la ASCOR. In rest, la fel…(2010)

Student doar la Medicina, cu o sotie minunata alaturi…(2011)

S-a nascut Maria, o minunatie de copil (2013)

 

Reclame

3 gânduri despre „Despre mine

  1. Bine ai venit in fascinanta lume a blogerilor, Catalin! Sunt convins ca vei gasi aici noi posibilitati de exprimare, un binevenit exercitiu de acea „ouverture de l’ame” despre care vorbesc Parintii. Iti doresc sa ai inima in Lumina! Cu drag, Mihai Valentin Vladimirescu

  2. Doamne, ajuta!

    Ma bucur nespus pentru tine, caci lucrezi in Via Domnului si tocmindu-te cu Dansul, sigur vei afla plata osteneilor tale la vremea cuvenita.

    Pe Ogor sunt felurite grane, care mai de care impodobite cu roduri imbelsugate, printre care se afla ascunse acele spice de neghina inca netaiate. Ai grija… sa nu plivesti cumva, din ravna sau din neatentie, roduri curate din osteneli binecuvantate.

    Ogorul si Via Domnului sa-ti rodeasca Painea si Vinul Impartasirii curate, caci Trup si Sange se face, prin Duh si rugaciune multa. Hristosul ce Se imparte, nedespartit se-mparte, si celui de pe urma, ce cu sudoare multa, Ogorul il lucreaza, caci cine lucreaza, cu sudoare pe fata, pe Ogorul milostivirii, de Domnul are parte.

    dan.camen.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s